Let op!!
De Erve Pezie is gelegen in het midden van de Westelijke Groene Long van Almelo. Het gebied is voor doorgaand verkeer afgesloten en alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Bezoekers van Erve Pezie zijn bestemmingsverkeer. Mocht u worden aangehouden bij een controle, dan kunt u de politieagent vertellen dat u op weg bent naar Erve Pezie of dat u het zojuist bezocht hebt.

Vanuit zuidelijke richting ( A1 / A35)
Afslag Almelo Zuid. U rijdt door tot het derde stoplicht waar u linksaf gaat richting Wierden, Hardenberg (N36) kiest. U bevindt zich dan op de rondweg en passeert de Woonboulevard en het Ziekenhuis. Bij het vierde stoplicht slaat u rechtsaf het gebied van de Westelijke Groene Long in. U komt direct op een T splitsing waar u links afslaat en na 50 meter gaat u rechtsaf de Bellinckhofsweg in. U volgt deze in rechte lijn. Bij de eerste boerderij gaat de weg over in een onverharde weg. Na 200 meter heeft u de Erve Pezie bereikt, herkenbaar aan de heg en de groene toegangspoort.

Vanuit westelijke richting (A35 / N36) Komende vanuit richting Zwolle of de weg Rijssen - Wierden
Kiezen richting Almelo West. U gaat over de brug van Zijtak Twentekanaal. Onder aan de brug gaat u rechts richting Bornerbroek. Na tweehonderd meter bij de stoplichten, gaat u linksaf het gebied van de Westelijke Groene Long in. U komt direct op een T splitsing waar u links afslaat en na 50 meter gaat u rechtsaf de Bellinckhofsweg in. U volgt deze in rechte lijn. Bij de eerste boerderij gaat de weg over in een onverharde weg. Na 200 meter heeft u de Erve Pezie bereikt, herkenbaar aan de heg en de groene toegangspoort.

Vanuit de stad Almelo
Volgt u de borden crematorium. Bij het bordje crematorium gaat u niet rechtsaf naar het crematorium en de hockeyvelden, maar rechtdoor. Bij de splitsing van de weg houdt u rechts aan. U bevindt zich dan op de Oude Wierdenseweg. Die volgt u. Na het passeren van de boerderij, direct aan de weg gelegen, en een bocht, krijgt u na honderd meter de Bellinckhofsdwarsweg aan uw rechterhand. Dit is een onverharde weg. Deze volgt u tot het erf van de eerste boerderij of de aanwijzingen naar de parkeergelegenheid.