Erve Pezie Arts & Crafts is een multifunctionele locatie in de Westelijke Groene Long van Almelo. Vanwege de lommerrijke en oorspronkelijke omgeving ook wel de Schatkamer van Almelo genoemd. Het unieke is de rustige ligging, onder de rook van een levendige stad. Midden in die Schatkamer ligt de Erve Pezie, een boerderij met een geschiedenis die teruggaat naar 1200. Achter deze authentieke boerderij ligt, prettig in het groen en verscholen de prachtige locatie, die voor zeer veel (maatschappelijke) doeleinden geschikt is.

U kunt ons ook vinden op de website van de VVV Almelo.

De sfeer van Erve Pezie wordt voor een belangrijk deel bepaald door de fijne tuin.

De boeren - beeldentuin is zeer geschikt om tussen de activiteiten door even te ontspannen. Erve Pezie is speciaal en aangenaam.

Zoals de directeur van een grote organisatie na een trainingsdag schreef: "De rustige en natuurlijke werkomgeving, de complete en prettige verzorging en de zeer smakelijke maaltijd hebben bijgedragen tot een uitstekend verloop van onze trainingsdag". En het Seniorenconvent, een vereniging van oud-journalisten, verwoordde haar waardering na een informele bijeenkomst als volgt: "De algemene waardering voor uw locatie en de verzorging van de dag van dit bijzonder kritische gezelschap was groot".